„ORLEN Lietuva“ – patraukliausių Lietuvos darbdavių dešimtuke

29-03-2012  Naujienos

Patraukliausių darbdavių Lietuvoje dešimtuke Lietuvos naftos perdirbimo bendrovė užima 8 vietą, rodo karjeros portalo „CV Market“  tyrimas. "ORLEN Lietuva" darbo rinkoje suvokiama kaip stabili įmonė, kurioje yra patrauklus atlyginimas ir galimybės kilti karjeros laiptais.

“Buvimas pačiame aukščiausiame 83.624 Lietuvos įmonių dešimtuke yra labai didelis pasiekimas,” - sakė "CV Market" valdybos narys Povilas Kytra. Jis pažymėjo, kad vertinant įmonių reputaciją daugiausiai balsų skyrė su bendrovėmis susiję žmonės: buvę ar esami darbuotojai, jų pažįstami, giminės ar tiesiog įmonės gerbėjai. 

Į dešimtuką patekusių darbdavių mokami atlyginimai, anot juos rinkusių asmenų, yra pakankami ir konkurencingi, o kai kuriose pareigose netgi dideli. Kitas svarbus aspektas buvo ir darbuotojams skiriamų socialinių paslaugų paketas.

Į patraukliausių darbdavių Lietuvoje dešimtuką pateko didžiausi bankai, telekomunikacijų, chemijos, transporto ir kitų sektorių bendrovės. Didžiausioje iki šiol tokio pobūdžio apklausoje dalyvavo 4320 darbingo amžiaus žmonių iš visos Lietuvos.

« grįžti

 
 
 

ORLEN Grupės prekiniai ženklai